• Angela van den Brink

Hot ot Not?!

Bijgewerkt: 16 okt 2018


De veel besproken Balenciaga's Triple S. Wat vinden we hier nu eigenlijk van?

Ik zal je maar eerlijk opbiechten dat ik ze ook moest hebben. Ik zag er allerlei hippe bloggers/vloggers mee lopen in de meest originele outfit's. Kortom, die dingen zouden een verrijking van m'n leven zijn. Ik zou meedoen met dé trend van nu, namelijk die van lelijke schoenen dragen. Enfin, zo gezegd zo gedaan. Ik kwam op een wachtlijst te staan voor een paar schoenen. Zo gaat dat dus tegenwoordig. Ik denk stiekem dat die high fashion merken dat expres doen om zo dat, ik-moet-dat-ook-hebben gevoel te creeeren. Om er vervolgens een hele grote productie tegenaan te knallen. Katsjing! Reken maar uit je winst.


Niet normaal zo zwaar als dat ze lopen. Mijn god, had ik hier zoveel geld voor betaald?

Oké, lang verhaal kort, ik had dus een paar Balenciaga's Triple S bemachtigd.

Eenmaal aangetrokken voelden deze klompen als een blok aan me been. Niet normaal zo zwaar als dat ze lopen. Mijn god, had ik hier zoveel geld voor betaald?


Spijt


In het begin dacht ik nog dat ik ze in moest lopen en dat het daarna wel zou gaan wennen.

Ik kan je vertellen, ik kon er maar niet aan wennen. En voor sommige die weten dat ik in Monnickendam woon, werd ik in mijn eigen stad een beetje gek aan gekeken met die dingen aan.

Op een dag werd ik wakker en bedacht ik me dat ik deze schoenen maar weer ging verkopen. Ik hecht namelijk niet zoveel waarden aan dat soort dingen. Ik koop het makkelijk (als het financieel uitkomt) maar ik verkoop het net zo gemakkelijk weer.

Oké, ik had dus een advertentie aangemaakt via Marktplaats. Een paar fotootjes geschoten en huppa op de site geknald. Maar toen meldde de eerste gek zich en stuurde dit:


Gek: Hoeveel kilometer heeft u gelopen op deze schoenen?

Ik: Geen idee. Ik heb geen stappenteller om gehad. Heb ze een paar keer gedragen in iedergeval.

Gek: Kun je misschien grof inschatten? Ik ben wel geinteresseerd maar vraag me af of ermee hardgelopen is?

Ik: Hardlopen op Balenciaga's?! Nee, sorry.

Gek: Kan ik een keer proef lopen? Of is dit een gekke vraag?

Ik: Ja, dit is een gekke vraag en nee je mag er niet op proeflopen.

Gek: Heeft u de schoenen nog?

Ik: Niet meer geantwoord..


Inmiddels zijn ze verkocht! : )


0 reacties